Ιβάν ο… τρομερός
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Με τα όσα πέτυχε στον ΑΠΟΕΛ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κέρδισε τον… τίτλο ο «Ιβάν ο τρομερός». Πλέον, άρχισαν να παραδέχονται και στην Ελλάδα τις ικανότητες του Σερβοέλληνα τεχνικού με τα όσα παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός.
Ακόμη και οι πιο δύσπιστοι, που δεν είδαν με καλό μάτι την πρόσληψή του από την αθηναϊκή ομάδα το περασμένο καλοκαίρι, άρχισαν να αλλάζουν άποψη και έχουν πειστεί ότι χτίζει κάτι καλό.
Χαρακτηριστικές οι πιο κάτω ατάκες σε ελλαδικά δημοσιεύματα, μετά τη νίκη επί του Άρη: «Ο Παναθηναϊκός του Γιοβάνοβιτς παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Και δημιουργεί κάτι που είχαμε χρόνια να δούμε», έγραψαν στο in.gr, ενώ «Ο άνθρωπος που βάζει τις βάσεις για έναν κανονικό Παναθηναϊκό» είναι ο τίτλος σε κείμενο του sdna.gr.
Σ.Σ.