Το σερί 59 αγώνων των Λέικερς που έσπασε

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 29.12.2020
Το σερί 59 αγώνων των Λέικερς που έσπασε
LOS ANGELES, CALIFORNIA - DECEMBER 28: LeBron James #23 of the Los Angeles Lakers dribbles in front of Derrick Jones Jr. #55 of the Portland Trail Blazers during the first half at Staples Center on December 28, 2020 in Los Angeles, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and/or using this photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. (Photo by Harry How/Getty Images)




Οι Λος Άντζελες Λέικερς γνώρισαν την ήττα από το Πόρτλαντ στο «STAPLES Center» και έχασαν την ευκαιρία να συνεχίσουν ένα σερί που είχαν αρχίσει να «χτίζουν». 









Πριν από το τζάμπολ του αγώνα, οι «Λιμνάνθρωποι» μετρούσαν 59 σερί νίκες κάθε φορά που είχαν το προβάδισμα στην 3η περίοδο.


Μόλις ολοκληρώθηκε το 3ο 12λεπτο με το Πόρτλαντ, οι Λέικερς προηγούνταν στο σκορ με 85-84 αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην τελική επικράτηση.


Έτσι «έσπασαν» αυτό το σερί, το οποίο ήταν το 5ο μεγαλύτερο στην ιστορία του ΝΒΑ (συμπεριλαμβανομένων και των playoffs) και το πρώτο μετά από αυτό των Ουόριορς τη σεζόν 2015-16





Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ