Δύσκολα για ξένους διαιτητές

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 9.4.2021
Δύσκολα για ξένους διαιτητές

Χωρίς ξένους διαιτητές θα διεξαχθεί, όπως όλα δείχνουν, η έκτη αγωνιστική των πλέι οφ, αν και έγιναν προσπάθειες για κάθοδο σε ένα ή περισσότερα παιχνίδια.


Μέχρις στιγμής δεν καρποφόρησε καμία προσπάθεια για κάθοδο ξένων διαιτητών σε ένα τουλάχιστον παιχνίδι της αγωνιστικής που ξεκινάει σήμερα, με τον αγώνα στο Μακάρειο ανάμεσα στη Δόξα και τη Νέα Σαλαμίνα.


Έτσι, λοιπόν, αναμένεται ότι τόσο οι αγώνες του α’ γκρουπ, όσο και αυτά του β’ γκρουπ θα γίνουν όλα αποκλειστικά με την παρουσία Κύπριων διαιτητών.


Θυμίζουμε το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Α΄γκρουπ


Σάββατο 10 Απριλίου
19:30 Ανόρθωση-Απόλλων


Κυριακή 11 Απριλίου
17:00 ΑΕΚ-ΑΕΛ
19:30 Ομόνοια-Ολυμπιακός


Β’ γκρουπ


Παρασκευή 09 Απριλίου
17:00 Δόξα-Νέα Σαλαμίνα


Σάββατο 10 Απριλίου
17:00 ΑΠΟΕΛ - ΕΝ Παραλιμνίου


Δευτέρα 12 Απριλίου
19:00 Πάφος FC - Ερμής Αραδίππου


Τρίτη 13 Απριλίου
19:00 Καρμιώτισσα Πολεμιδιών - Εθνικός Άχνας

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
«Έχασε το ολοκάθαρο πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ - Κανένα πέναλτι με Γιόβετιτς»

«Έχασε το ολοκάθαρο πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ - Κανένα πέναλτι με Γιόβετιτς»

«Έχασε το ολοκάθαρο πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ - Κανένα πέναλτι με Γιόβετιτς»