Ανατροπή με Πετράκη, μένει στον πάγκο του Απόλλωνα!
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Ανατροπή δεδομένων με Γιάννη Πετράκη!
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, Νίκος Κίρζης και Γιάννης Πετράκη έχουν συναντηθεί το πρωί της Τρίτης και παρά το γεγονός πως ο διοικητικός ηγέτης των κυανόλευκων προσανατολιζόταν να αποδεσμεύσει τον Ελλαδίτη κόουτς, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πως θα γίνει. Τουλάχιστον προς το παρόν.
Η διοίκηση του Απόλλωνα αποφάσισε, αφού άκουσε όλα όσα είπε ο 61χρονος στην συνάντησε, να του δώσει άλλη μια ευκαιρία. Οι κυανόλευκοι αναγνωρίζουν πως παρά την ήττα, τίποτα δεν χάθηκε αφού η κορυφή απέχει μόνο δύο βαθμούς.
Σαφώς και οι επόμενοι αγώνες είναι κρίσιμοι τόσο για την πορεία των Λεμεσιανών, όσο και για το μέλλον του Πετράκη, ο οποίος θα πρέπει να βελτιώσει εικόνα και αποτελέσματα, ώστε να πιάσει ξανά κορυφή και να πείσει πως η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο.