Νέα φιρμάνια μέσω… Βαλκανίων στον ΑΠΟΕΛ

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Νέα φιρμάνια μέσω… Βαλκανίων στον ΑΠΟΕΛ

Τις… γνωστές του προσθήκες επισημοποίησε ο ΑΠΟΕΛ κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας. Συγκεκριμένα, άλλοι τρεις παίκτες έβαλαν την υπογραφή τους και είναι πια μέλη του γαλαζοκίτρινου οπλοστασίου. Με τις επίσημες ανακοινώσεις των Μπέλετς, Σαρφό και Χριστοδούλου, τα νέα αποκτήματα έφτασαν τα πέντε, αφού προηγήθηκαν ο μέσος Ντάλσιο και ο αμυντικός Χοσέ Άνχελ Κρέσπο.


«Κλειστοί» θα πρέπει να θεωρούνται επίσης ο επιθετικός Μάριος Ηλία, όπως και ο Σουηδός Αμέλ Μουγιάνιτς που θα εγγραφεί στον κατάλογο Β μιας και είναι 21 ετών. Είναι δεδομένο πως στη Βουλγαρία θα πάνε και άλλα νέα αποκτήματα και θα βγουν από εκεί τα... φιρμάνια.


Το σκηνικό της προετοιμασίας μεταφέρεται από σήμερα στη χώρα των Βαλκανίων, όπου μέχρι της 8 Ιουλίου ο προπονητής Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του θα… σφίξουν τα λουριά. Ο προγραμματισμός είναι σε πλήρη εξέλιξη και το ρόστερ θα πρέπει να είναι σχεδόν γεμάτο πριν τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα με την Μπότεφ Πλόβντιφ στις 21 Ιουλίου για τον β΄ προκριματικό γύρο του Conference League.