


Με δύο παρουσίες ξεκίνησε για τη χώρα μας η δεύτερη ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου στη Ναντζίνγκ της Κίνας. Πολυνίκη Εμμανουηλίδου και Δήμητρα Τσουκαλά αγωνίστηκαν στον προκριματικό των 60 μ. με την πρώτη μάλiστα να προκρίνεται στον ημιτελικό, που θα γίνει σήμερα στις 14.15 το μεσημέρι.
Η 22χρονη έτρεξε στην πρώτη προκριματική σειρά και κατάλαβε την τέταρτη θέση με 7.26, επίδοση που την …έβαλε στη διαδικασία της αναμονής. Η αθλήτρια της Κατερίνας Αλεξοπούλου περίμενε υπομονετικά την ολοκλήρωση των έξι σειρών για να πανηγυρίσει τελικά την πρόκριση στον επόμενο γύρο με την 20η επίδοση.
Η Εμμανουηλίδου έφυγε καλά στην εκκίνηση και έχασε οριακά την τρίτη θέση, που θα της έδινε την απευθείας πρόκριση στις 24 του ημιτελικού. Η νεαρή έδειξε για μία ακόμη φορά σταθερότητα και παρά την κούραση κατάφερε να πετύχει τον πρώτο της στόχο.
“Είμαι χαρούμενη για την πρόκριση, έστω κι αν αγχώθηκα αρκετά μέχρι να ολοκληρωθούν τα προκριματικά. Στην κούρσα ένοιωσα λίγο βαριά, πιστεύω αυτή η κούρσα να με έλυσε και στον ημιτελικό να είμαι σε καλύτερη κατάσταση“, είπε η αθλήτρια στις δηλώσεις της, στην ΕΡΤ, εμφανώς χαρούμενη για την πρώτη πρόκριση της καριέρας της σε ημιτελικό παγκοσμίου κλειστού.
Στην πέμπτη σειρά των 60 μ. μετείχε η Δήμητρα Τσουκαλά, στο ντεμπούτο της στη διοργάνωση. Η 27χρονη αθλήτρια κατέλαβε την έκτη θέση στη σειρά της με 7.46 και την 36η στο σύνολο των έξι σειρών . Η αθλήτρια του Χρήστου Τσιπουρίδη έκλεισε τη σεζόν με συμμετοχή σε δύο σπουδαίες διοργανώσεις κι ένα νέο ατομικό ρεκόρ στα 60 μ. (7.30).
“Είμαι χαρούμενη που ήμουν σήμερα εδώ. Η σεζόν τελείωσε και πλέον έχω ήδη τη σκέψη μου στον ανοιχτό. Έχω πολύ όρεξη να δουλέψω σκληρά και να κυνηγήσω τους στόχους μου“, είπε από την πλευρά της η Τσουκαλά.
sport-fm.gr
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.