Futsal: Κέρδισε την Ανόρθωση και πλησίασε την Ομόνοια η ΑΕΚ
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Οι Λαρνακείς με αυτή τη νίκη έφτασαν στους 32 βαθμούς, αύξησαν στους οκτώ τη διαφορά τους από την τέταρτη Ανόρθωση ενώ παράλληλα μείωσαν στους τρεις από τη δεύτερη της βαθμολογίας Ομόνοια
Σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Ανόρθωσης με 4-1 πήρε η ΑΕΚ στη 17η και προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Futsal.
Οι Λαρνακείς με αυτή τη νίκη έφτασαν στους 32 βαθμούς, αύξησαν στους οκτώ τη διαφορά τους από την τέταρτη Ανόρθωση ενώ παράλληλα μείωσαν στους τρεις από τη δεύτερη της βαθμολογίας Ομόνοια, με την οποία πλέον έχουν τον ίδιο αριθμό αγώνων (οι πράσινοι έχουν ρεπό αυτή την αγωνιστική).
Στα άλλα παιχνίδια, η ΑΕΛ νίκησε με 4-2 εκτός έδρας τον Εθνικό Λατσιών και τον ξεπέρασε στη βαθμολογία, ανεβαίνοντας με 16 βαθμούς στην έκτη θέση (στους 15 ο Εθνικός), ενώ εκτός έδρας νίκη πήρε και ο Αραράτ/Fonbet, με 5-4 επί της ΑΜΕΚ Καψάλου, φτάνοντας στους 20 βαθμούς (5η θέση) κι αφήνοντας την αντίπαλό του με 13 στην 8η και προτελευταία θέση.
Η αγωνιστική ολοκληρώνεται το βράδυ της Παρασκευής (20:45) με τον αγώνα ανάμεσα στην ουραγό Αθηαίνου AC και τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος από την προηγούμενη αγωνιστική έχει σφραγίσει την πρωτιά στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος.