«Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να βοηθήσει και στο ποδόσφαιρο ο Καρασαμάνης»

ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΑΛΤΗΣ Δημοσιεύθηκε 4.3.2024
«Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να βοηθήσει και στο ποδόσφαιρο ο Καρασαμάνης»

Ο Πάμπος Χαραλάμπους στάθηκε στη συνέντευξή του στο «Γήπεδο» (διαβάστε εδώ) και στον Νικόλα Καρασαμάνη και τη διοίκησή του, τον οποίο θεωρεί ως λόγο που η ΑΕΛ έγινε υπεδύναμη στο Φούτσαλ.

Διαβάστε την σχετική του τοποθέτηση:

«Ό,τι ζητήσαμε ο ένας με τον άλλο, συμφωνήσαμε. Το μυστικό είναι ότι ο καθένας έχει τη δουλειά του και δεν μπλέκεται στα πόδια του άλλου. Η ΑΕΛ του Καρασαμάνη είναι η μοναδική ομάδα στην Κύπρο που φεύγει ο μήνας και οι όλοι πληρώνονται. Δεν το συνάντησα ποτέ αυτό το πράγμα. Αυτό δείχνει τον σεβασμό του προέδρου στην ομάδα και το αντίθετο».

Και εξέφρασε και την άποψή του για το γεγονός ότι ο Νικόλας Καρασαμάνης ανέλαβε πόστο και στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

«Ήταν μία μεταβατική και δύσκολη χρονιά φέτος για την ΑΕΛ στο ποδόσφαιρο. Έγινε πολλή δουλειά όμως απ΄όλους. Με τα λάθη και τα σωστά τους. Εγώ πιστεύω πολύ στον Νικόλα Καρασαμάνη και τον τρόπο που σκέφτεται. Είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει και έχει πολλά να δώσει στην ομάδα της ΑΕΛ».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Δεκτό το αίτημα της ΑΕΛ, με κόσμο στην Αυστρία

Δεκτό το αίτημα της ΑΕΛ, με κόσμο στην Αυστρία

Δεκτό το αίτημα της ΑΕΛ, με κόσμο στην Αυστρία