Πολλά γκολ και διπλό για την ΑΕΛ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ

Δημοσιευτηκε:

Πολλά γκολ και διπλό για την ΑΕΛ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ

Μεγάλο διπλό της ΑΕΛ στο Λευκόθεο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Φούτσαλ.

Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού κέρδισαν τον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ με 8-7.  

 

Το σκορ άνοιξε για την ομάδα την ΑΕΛ ο Ράφαελ στο 3’, ενώ στο 9’ ο Χατζηγεωργίου πέτυχε το 2-0. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 14’ με τον Σκαρπάρη σε 2-1, όμως οι φιλοξενούμενοι μέχρι το τέλος του ημιχρόνου κατάφεραν να πάρουν σημαντικό προβάδισμα με γκολ των Χατζηγεωργίου (17’), Ράφαελ (20’) και Σωκράτους (20’), που διαμόρφωσαν το 5-1.

Στην επανάληψη, μόλις σε λίγα δευτερόλεπτα, ο Ράφαελ ολοκλήρωσε το χατ τρικ του γράφοντας το 6-1, όμως ο Ρεσάλα, στο 22’ μείωσε σε 6-2.  Ο Ράφαελ και πάλι διαμόρφωσε το 7-2, ο Ρεσάλα που σκόραρε για το 7-3 και στο 27’ ο Γκόες μείωσε τη ξανά σε 7-4.

Ο  Τσακανιάς στο 30’ έκανε το 8-4 για την ομάδα της Λεμεσού, εκεί οι γηπεδούχοι τα έδωσαν όλα για την ανατροπή. Ο Ρεσάλα μείωσε σε 8-5 ολοκληρώνοντας και αυτός το χατ-τρικ. Στο 33’ ο Κόκκινος  καθώς έφερε τη διαφορά στα δύο γκολ, διαμορφώνοντας το 8-6, με τον Ρεσάλα γράφει το τελικό 8-7.

Στο πλαίσιο της πρεμιέρας, σήμερα έγινε η αναμέτρηση Ανόρθωση - Αραράτ (1-3) και φινάλε την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου με τον αγώνα Ομόνοια - ΑΕΚ (20:30).

Μετά τη διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής θα έχουμε διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας και επιστροφή για τη δεύτερη αγωνιστική στις 13 Οκτωβρίου.

 

Κατηγορίες