Ξεκινά με περσινή... συνταγή

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Δημοσιευτηκε:

Ξεκινά με περσινή... συνταγή

Με 20 ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ και δύο (μέχρι στιγμής) νέα πρόσωπα αρχίζει την ερχόμενη Παρασκευή (13/6) την προετοιμασία της η ΑΕΚ ενόψει της νέας χρονιάς.

Είναι η πρώτη κυπριακή ομάδα που ξεκινά προπονήσεις, αφού οι υποχρεώσεις της για τον 1ο προκριματικό γύρο του Europa League ξεκινούν 10 Ιουλίου (17/7 ο επαναληπτικός). Ο νέος προπονητής Ιμανόλ Ιδιάκεθ θα έχει στη διάθεσή του τον περσινό βασικό κορμό της ομάδας (πλην του Αϊτόρ), πάνω στον οποίο λογικά θα στηριχθεί στους πρώτους επίσημους αγώνες, καθώς και τις δύο νέες προσθήκες, τον Ισπανό εξτρέμ Ρούμπιο και τον αμυντικό Π. Ιωάννου. Ο Τσάβι Ρόκα προσπαθεί να κλείσει τον αντι-Αϊτόρ μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Στο μεταξύ, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την ενοποίηση, η ΑΕΚ καλεί τον κόσμο να λάβει μέρος σε μια ξεχωριστή επετειακή ενέργεια με την ονομασία «30 ΧΡΟΝΙΑ | 11 ΘΡΥΛΟΙ», ψηφίζοντας την κορυφαία 11άδα της 30ετίας. Συγκεκριμένα, οι υποστηρικτές της ΑΕΚ καλούνται να επιλέξουν τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές ανά θέση καθώς και τον κορυφαίο προπονητή που κάθισε στον πάγκο της ομάδας τους, διαμορφώνοντας μ’ αυτό τον τρόπο την απόλυτη ομάδα της ΑΕΚ των τελευταίων 30 χρόνων. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Ιουλίου.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.