Καταλά ενόψει ΑΠΟΕΛ: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί και σαν λιοντάρια μέσα στο γήπεδο» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 12.2.2022
Καταλά ενόψει ΑΠΟΕΛ: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί και σαν λιοντάρια μέσα στο γήπεδο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιογραφική διάσκεψη του Νταβίντ Καταλά πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου ενόψει του ντέρμπι που ακολουθεί με το ΑΠΟΕΛ (14/2) στο ΓΣΠ.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Καλημέρα. Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Θα είναι ωραίο για εμάς να πάμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Παίζουμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει αυτοπεποίθηση, αλλά εμείς πάμε με ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση και πάμε να τα δώσουμε όλα στο ντέρμπι».

Όσο αφορά Τρισκόφσκι, αν αποδίδει καλύτερα στην κορυφή της επίθεσης, αν σκέφτεται να κάνει κάποιες αλλαγές και γιατί η κορυφαία επίθεση του πρωταθλήματος έχει μόλις δύο γκολ τα τελευταία παιχνίδια:

«Η θέση που επιλέγουμε να αγωνίζεται ο Ιβάν, σαν δεύτερος επιθετικός έχει ευκαιρίες. Στον Α' γύρο πέτυχε οχτώ γκολ. Έχει ευκαιρίες στα τελευταία παιχνίδια. Μας λείπει η αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα μπροστά. Αναφερόμενος στον Ιβάν θα πω ότι θα επανέλθει στα γκολ γιατί είναι παίκτης που βρίσκει ευκαιρίες. Γενικότερα για το επιθετικό κομμάτι, μας έλειψε η αποφασιστικότητα μπροστά στην αντίπαλη εστία. Δεν είχαμε αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που είναι σημαντικές. Κόντρα σε ομάδες που μας περίμεναν πίσω, συναντήσαμε περισσότερα προβλήματα. Προσπαθούμε μέσα από την δουλειά στις προπονήσεις και μπορούμε να το αλλάξουμε».

Για το αν είναι καθοριστικό το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ:

«Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Όλοι θέλουμε να κερδίσουμε την Δευτέρα και θα κάνουμε ότι μπορούμε. Αν κερδίσουμε δεν θα είναι κάτι εκπληκτικό, αν δεν κερδίσουμε δεν θα είναι το τέλος του κόσμου. Είναι μεγάλη πρόκληση, θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και σαν λιοντάρια μέσα στο γήπεδο».

Για το πώς μπορεί να υπάρξει βελτίωση:

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Πρέπει προσπαθείς και να βρίσκεις λύσεις. Δεν είναι θέμα συστήματος και παιχνιδιού, είναι περισσότερο θέμα δικό μας. Πρέπει εμείς να βελτιωθούμε, να βρούμε άλλους τρόπους για να φτάσουμε στο γκολ».

Για το αν νιώθει πίεση για την θέση του:

«Δεν είναι κάτι που σκέφτομαι. Εμένα η δουλειά μου είναι να σκέφτομαι τα παιχνίδια και τις προπονήσεις. Το μόνο που με απασχολεί είναι το επόμενο παιχνίδι».

Το κλειδί για το καλό αποτέλεσμα ενόψει ΑΠΟΕΛ:

«Το κλειδί είναι να είμαστε γενναίοι. Να έχουμε πίστη στην ομάδα μας και να το δείξουμε αυτό στο γήπεδο. Να δείξουμε από την αρχή του παιχνιδιού ότι ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε για να πάρουμε αποτέλεσμα. Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε και να πάρουμε τη νίκη».

Το παρόμοιο πρόβλημα «ασφαιρίας» που αντιμετώπισε η ΑΕΚ το καλοκαίρι:

«Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα όπως και στο ξεκίνημα της σεζόν. Να είμαστε πιο επιθετικοί, πιο γρήγοροι και πιο αποφασιστικοί. Το τελευταίο διάστημα δεν φτιάχνουμε τόσες πολλές ευκαιρίες σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι οι παίκτες μας να είναι περισσότερο «killers», επειδή διαθέτουν την ποιότητα».

Για το ότι το ΑΠΟΕΛ έχει σκοράρει 10 γκολ στα τελευταία του παιχνίδια ενώ η ΑΕΚ κανένα:

«Είναι σε καλή πορεία. Είναι το καλύτερο παιχνίδι που μπορούσαμε να έχουμε. Ναι μεν δεν έχουμε σκοράρει αλλά είμαστε δυνατοί στην άμυνα. Δεν θα είναι εύκολοι γι’ αυτούς. Θα πρέπει να επιτεθούμε και να φτιάξουμε ευκαιρίες αλλά να προσέξουμε πολύ στη άμυνα, την ατομική και ομαδική ποιότητα του αντίπαλου".

Για τα αγωνιστικά νέα:

«Έχουμε κάποιους παίκτες που έχουν κάποια θέματα αλλά θα περιμένουμε την αυριανή προπόνηση για να δούμε αν θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν με το ΑΠΟΕΛ».



Δείτε το βίντεο:

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τέλος από την ΑΕΚ ο Καπτούμ, συνεχίζει στην Ελλάδα

Τέλος από την ΑΕΚ ο Καπτούμ, συνεχίζει στην Ελλάδα

Τέλος από την ΑΕΚ ο Καπτούμ, συνεχίζει στην Ελλάδα

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Δεν έκανε τίποτα ο Φεράντο για να τη βοηθήσει, αλλά...

Δεν έκανε τίποτα ο Φεράντο για να τη βοηθήσει, αλλά...

Δεν έκανε τίποτα ο Φεράντο για να τη βοηθήσει, αλλά...

H πενιχρή συγκομιδή, έφερε κατρακύλα στην 27η θέση

H πενιχρή συγκομιδή, έφερε κατρακύλα στην 27η θέση

H πενιχρή συγκομιδή, έφερε κατρακύλα στην 27η θέση