Κινείται για Ρουγκάνι η Μπολόνια

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 27.4.2021
Κινείται για Ρουγκάνι η Μπολόνια

Στο μάτι έβαλε η Μπολόνια τον Ντανιέλε Ρουγκάνι! Ο 26χρονος αμυντικός θα επιστρέψει από την Κάλιαρι στη Γιουβέντους, όπου έχει δοθεί δανεικός και η ομάδα του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς θέλει να τον κάνει δικό της.


Σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα, η Μπολόνια ελπίζει να κάνει συμφωνία με τη Μεγάλη Κυρία για να την απόκτηση του Ρουγκάνι και είναι διατεθειμένη να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του μισθού του, ο οποίος είναι αρκετά υψηλός για τα δεδομένα της ομάδας.

Με τη Γιουβέντους έχει πραγματοποιήσει συνολικά 101 εμφανίσεις, σκοράροντας 7 γκολ και μοιράζοντας μια ασίστ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ