Σαν μια... πρόβα τζεναράλε!

ΜΑΡΙΝΑ ΑΡΓΥΡΟΥ Δημοσιεύθηκε 26.4.2021
Σαν μια... πρόβα τζεναράλε!

Στον Ολυμπιακό η ψυχολογία είναι στα ύψη. Και πώς να μην είναι άλλωστε, αφού η ομάδα φέτος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν. Κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος και να παίζει χωρίς άγχος μέχρι το τέλος του, ενώ το κυριότερο είναι πως πέτυχε την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου και έχει τη μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσει τον τίτλο και να κερδίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αυτό βεβαίως είναι το καλύτερο σενάριο για όσους απαρτίζουν το μαυροπράσινο στρατόπεδο.


Όμως, ο τελικός κυπέλλου ακόμα αργεί (15 Μαΐου) και αυτή τη στιγμή οι υποχρεώσεις της ομάδας του Τακτακαλά έχουν να κάνουν με το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει μέσα από τα παιχνίδια πρωταθλήματος να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για τον αγώνα της χρονιάς! Μάλιστα σήμερα («Αντ. Παπαδόπουλος», 17:00) αντιμετωπίζει την άλλη φιναλίστ του κυπέλλου, την Ανόρθωση, σε μία... πρόβα τζενεράλε ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι θα έχει σήμερα την ευκαιρία να αντιμετωπίσει την αντίπαλό του για τον τελικό, κάτι που θα τον βοηθήσει πολύ στην ανάλυσή του και στην προετοιμασία της ομάδας του για το μεγάλο παιχνίδι. Από πλευράς του ίσως να προσπαθήσει να κρατήσει καλά κρυμμένα τα χαρτιά του...

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ