Επικό... αλλά δεν αρκεί!

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 24.4.2021
Επικό... αλλά δεν αρκεί!

Αυτό που έκανε η Ένωση στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα μπορεί να χαρακτηριστεί μέχρι και επικό.


Αποβολή στο 12ο λεπτό, μέχρι το 37' πίσω στο σκορ με 3-0... και τελικό σκορ 3-3.


Η πραγματικότητα όμως είναι ότι πέραν από την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση που προσέφερε στους βυσσινί το τρομερό... come-back, δεν έδωσε κάτι άλλο. Γιατί στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα, ο ένας βαθμός δεν αρκεί.


Το -9 από τις θέσεις σωτηρίας έγινε απλώς -8, με άλλο ένα εντός έδρας παιχνίδι να «φεύγει» χωρίς τρίποντο και με μόλις επτά αγωνιστικές να εκκρεμούν για το φινάλε, είναι αντιληπτό πως η Ένωση χρειάζεται ένα ποδοσφαιρικό «θαύμα» για να σωθεί.

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ