Αποχωρίζεται... την «αγαπημένη»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 24.4.2021
Αποχωρίζεται... την «αγαπημένη»

Δύσκολα θα προλάβει να τεθεί στη διάθεση του Χένινγκ Μπεργκ ο Λοΐζος Λοΐζου στο μεγάλο ντέρμπι της Ομόνοιας με την ΑΕΛ την ερχόμενη Δευτέρα.


Ο νεαρός άσος των πρασίνων δεν ξεπέρασε εντελώς τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο κι ακόμη κι αν αυτό συμβεί την Κυριακή, δεν αναμένεται να ρισκάρει ο Νορβηγός προπονητής να τον χρησιμοποιήσει, ώστε να τον έχει σίγουρα στα δύο τελευταία παιχνίδια.


Εφόσον επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις κι ο Λοΐζου μείνει εκτός, θα χάσει το παιχνίδι με την... αγαπημένη του αντίπαλο.


Κόντρα στους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού ο μικρός έκανε τρομερά παιχνίδια ενώ υπενθυμίζουμε πως και τα δύο του φετινά γκολ ήταν απέναντι στην ΑΕΛ, στα ματς που έγιναν στο Τσίρειο στις 9/1 (1-1) και 13/3 (νίκη με 2-1)

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ