Με το 3Χ3 θα ελπίζει η Ένωση!

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 23.4.2021
Με το 3Χ3 θα ελπίζει η Ένωση!

Η Ένωση έχει τρία συνεχόμενα παιχνίδια στο «Τάσος Μάρκου» και έτσι η μοίρα της περνά από τα δικά της πόδια. Ουσιαστικά με αυτά τα τρία συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια κρατάει την τύχη της στα χέρια της. Πρέπει όμως πάση θυσία να εκμεταλλευτεί την έδρα της.


Αύριο θα φιλοξενήσει τη Νέα Σαλαμίνα, έπειτα την Πάφο και ακολούθως την Καρμιώτισσα. Εάν κάνει το 3Χ3, τότε θα ελπίζει. Διαφορετικά όλα χάνονται. Ειδικά μετά και τις απώλειες που είχαν Εθνικός και Νέα Σαλαμίνα της δίνεται μεγάλη ευκαιρία για να ανακάμψει και να μπει ξανά στο κόλπο της παραμονής. Ερωτηματικό αποτελεί για το αυριανό παιχνίδι ο Καντό, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι.

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ