Κανένα ρίσκο από Μπεργκ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 23.4.2021
Κανένα ρίσκο από Μπεργκ

Δεν υπάρχει καμία πρόθεση από την τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας να ρισκάρει τη συμμετοχή του Λοΐζου Λοΐζου στο ντέρμπι της Δευτέρας με την ΑΕΛ. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός είχε γίνει αλλαγή λίγο πριν το ημίχρονο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα στον αστράγαλο. Αυτό δεν του επέτρεψε να δηλώσει το παρών του στον αγωνιστικό χώρο ούτε στο ματς με την Ανόρθωση. Νιώθει ακόμη πόνους και πολύ δύσκολα θα ξεπεραστούν μέχρι τη Δευτέρα.


Ως εκ τούτου, δεν θα υπάρξει βιασύνη -εξάλλου ελλοχεύει ο κίνδυνος υποτροπής- έτσι ώστε, έχοντας περισσότερο χρόνο μιας και μεσολαβεί και η διακοπή λόγω του Πάσχα, να αποθεραπευτεί πλήρως και να είναι ξανά διαθέσιμος στους δύο τελευταίους αγώνες της χρονιάς με ΑΕΚ στο «Αρένα» και Απόλλωνα στο ΓΣΠ.


Άλλωστε επιλογές υπάρχουν στον χώρο που κινείται ο νεαρός «μάγος». Τόσο ποσοτικά αλλά κυρίως ποιοτικά. Αυτό λοιπόν δίνει μια ευελιξία κινήσεων στον Χένινγκ Μπεργκ. Ο Ερίκ Μποτεάκ που μετά από αρκετό καιρό έπαιξε 90λεπτο ήταν αρκετά καλός και θα πάρει και πάλι θέση βασικού, ενώ μια πολύ καλή επιλογή που το απέδειξε πολλές φορές φέτος σκοράροντας καθοριστικά γκολ είναι και ο Μαρίνος Τζιωνής. Γενικά, παρά τον τραυματισμό και του Ασάντε αλλά και του Λοΐζου, υπάρχουν επιλογές μεσοεπιθετικά. Στο ντέρμπι με την ΑΕΛ θα επιστρέψει και ο Μίχαλ Ντούρις ο οποίος είχε τιμωρηθεί με κόκκινη κόντρα στους γαλαζοκίτρινους στο Τσίρειο. Αμυντικά, παρά την επάνοδο και του Τόμας Χούμποτσαν από τιμωρία, ο Άνταμ Λανγκ θα διατηρήσει τη θέση του δίπλα στον Μίχαελ Λούφτνερ.


Τώρα, οι πιθανότητες για τον Γιάννη Κούσουλου είναι με το μέρος του. Ο 24χρονος μέσος έχει καταπονηθεί αφάνταστα φέτος με συνεχόμενα παιχνίδια, διανύοντας όμως μια εκπληκτική χρονιά. Αποτελεί βασικό χαρτί στα χέρια του Μπεργκ. Εφόσον δεν είναι απόλυτα έτοιμος φανέλα βασικού θα πάρει ο Βίτορ Γκόμες αν και όλα δείχνουν πως θα είναι ετοιμοπόλεμος ο Κούσουλος. Έχει δέσει σχεδόν άριστα με τον Γιόρντι Γκόμεθ και δεν θέλει η τεχνική ηγεσία να αλλάξει η... συνταγή.


Εν κατακλείδι, όποιοι και να αγωνιστούν, η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο ώστε να διατηρηθεί το πλεονέκτημα από τη 2η θέση.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ