Η συνταγή μένει η ίδια

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 22.4.2021
Η συνταγή μένει η ίδια

Αυξημένες θα είναι οι επιλογές για τον προπονητή της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ στο ντέρμπι της Δευτέρας με αντίπαλο την ΑΕΛ. Στον αγώνα του ΓΣΠ θα είναι στη διάθεση του Νορβηγού τεχνικού και οι Τόμας Χούμποτσαν και Μίχαλ Ντούρις που  επιστρέφουν από τιμωρία. Ο πρώτος, αποτέλεσε για μεγάλο διάστημα τον παρτενέρ του Μίχαελ Λούφτνερ στο κέντρο της άμυνας, έχοντας μάλιστα εξαιρετικές παρουσίες.


Ο δεύτερος, με την έλευση του Μάρκο Τσέποβιτς έχει χάσει εντελώς τη θέση βασικού, που έτσι και αλλιώς την είχε απολέσει και από τον άτυχο της φετινής σεζόν, Έρνεστ Ασάντε. Η λογική λέει ότι ο προπονητής των πρασίνων δεν θα αλλάξει τη συνταγή με την οποία ήρθε το διπλό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» απέναντι στην Ανόρθωση. Άλλωστε, δεν υπάρχει λόγος, μιας και οι τριφυλλοφόροι είχαν καλή παρουσία και ειδικά μεσοαμυντικά. Ο Λανγκ λοιπόν θα παραμείνει στο κέντρο της άμυνας, ενώ ακόμη και να προλάβει ο Λοΐζου, δύσκολα θα πάρει θέση στην ενδεκάδα, μιας και ο Μποτεάκ που τον αντικατέστησε, είχε αρκετά καλή παρουσία. Η συνταγή λοιπόν θα μείνει η ίδια στην αναμέτρηση της Δευτέρας.

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Κούσουλος, ο οποίος με την Ανόρθωση αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού, δεν έχει κάτι το σοβαρό, θα κρατήσει τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα.

Να μην χάσει

Η Ομόνοια κόντρα στην ΑΕΛ θέλει να κρατήσει την έδρα της «απόρθητη». Σε δεκαέξι παιχνίδια στο ΓΣΠ έχει πανηγυρίσει έντεκα νίκες και έφερε πέντε ισοπαλίες. Είναι σημαντικό για αυτήν να μην χάσει, καθώς με ισοπαλία θα κρατήσει τη διαφορά από τους γαλαζοκίτρινους στους τέσσερις βαθμούς.

Παράλληλα, αν ο Απόλλωνας νικήσει μία μέρα προηγουμένως την ΑΕΚ, θα είναι πάλι μπροστά με έναν βαθμό. Διαφορά που θα παίξει τον ρόλο της εφόσον οι δύο ομάδες (Ομόνοια και Απόλλων) περάσουν χωρίς απώλειες τα εμπόδια της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού στην προτελευταία αγωνιστική. Έτσι, η Ομόνοια σε αυτό το σενάριο θα έχει και το πλεονέκτημα της ισοπαλίας στο φινάλε με τον Απόλλωνα μέσα στο ΓΣΠ.

Όλα αυτά όμως είναι υποθέσεις. Στόχος της Ομόνοιας είναι οι νίκες σε όλα τα παιχνίδια για να στεφθεί πρωταθλήτρια.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ