Μονομαχία χωρίς φαβορί

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 19.4.2021
Μονομαχία χωρίς φαβορί

Μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα γίνει στο Δασάκι (17:00), όπου ο αφηνιασμένος Εθνικός θα υποδεχθεί την πάντα απρόβλεπτη Πάφος FC.


H ομάδα της Άχνας με πέντε σερί νίκες (28/02 η τελευταία ήττα) θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της αλλά και τη δυναμική που έχει «χτίσει» εδώ και έναν μήνα και να κάνει ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της. Πλέον εκεί που ήταν χαμένη από χέρι είναι στο… χέρι της.

Απέναντί της θα βρίσκεται μια ποιοτική ομάδα που έχει ως κίνητρο την πρωτιά του β' γκρουπ και μετά την ήττα του ΑΠΟΕΛ έχει την ευκαιρία να μειώσει στο -1 ενώ έχει και παιχνίδι λιγότερο. Δεν θα αδιαφορήσει για να ησυχάσει μια και καλή. Γενικά είναι μια αναμέτρηση στην οποία δεν χωράνε προγνωστικά.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ