Με τη θηλιά στον λαιμό...

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 19.4.2021
Με τη θηλιά στον λαιμό...

Για τη Νέα Σαλαμίνα οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης στη σημερινή αναμέτρηση (19:00) με την καταδικασμένη Καρμιώτισσα θα είναι καταστροφικό.


Είναι ήδη στο -3 από τη θέση που οδηγεί στη σωτηρία και στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο αντιλαμβάνονται πως αν δεν έρθει το ζητούμενο, η συνέχεια θα είναι πολύ δύσκολη για κερδηθεί η... παρτίδα.

Ο Χρύσης Μιχαήλ θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη με τη νέα του ομάδα στον θεσμό του πρωταθλήματος, απέναντι σε μια ομάδα με την οποία έχει συνδεθεί συναισθηματικά και μαζί της έκανε προσπάθεια για αποφυγή του υποβιβασμού. Θέλει να δώσει τη... χαριστική βολή στην πρώην ομάδα του και ελπίζει να... γεννηθεί η ελπίδα στη νυν.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ