Η μεταγραφική… των Κυπρίων

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 18.4.2021
Η μεταγραφική… των Κυπρίων

Αρκετά αναμένεται να «παίξουν» τα ονόματα Κύπριων ποδοσφαιριστών στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Περισσότερο από κάθε άλλη φορά τα τελευταία χρόνια. Η αναγκαιότητα για εμπλουτισμό των ρόστερ με ντόπιους παίκτες θα οδηγήσει πολλές ομάδες να στραφούν στο δικό μας υλικό.


Ήδη άρχισαν να γίνονται τα πρώτα σενάρια και οι πρώτες κουβέντες για… κλειστούς παίκτες. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν πολλά ταλέντα που λιγουρεύονται οι μεγάλες ομάδες. Τέτοιοι παίκτες είναι ο Θεοδώρου της Ένωσης, ο Μάριος Ηλία του Εθνικού, η πολύ δυνατή «κλίκα» που υπάρχει στον Ολυμπιακό κι άλλοι. Δεν είναι σίγουρο ότι όλοι θα πάρουν μεταγραφή, όμως αναμένεται προσεχώς να έχουμε διάφορα «επεισόδια».


Σ.Σ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ