Το βάθος και η Πάφος

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 17.4.2021
Το βάθος και η Πάφος

Στο νικηφόρο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα ο Εθνικός εκτός των άλλων έδειξε ότι έχει και βάθος στο ρόστερ του.


Παρά τις σημαντικές απουσίες που υπήρχαν η ομάδα δεν επηρεάστηκε και πήρε το ζητούμενο, που ήταν το πέμπτο συνεχόμενο τρίποντο. Ο Ηλίας Χαραλάμπους πήρε τα εύσημα και για τη διαχείριση του ρόστερ αφού κατάφερε και έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του σε ετοιμότητα.


Με την Καρμιώτισσα πήραν χρόνο μετά από αρκετό καιρό οι Ιωάννου, Σάβιτς και Κουμής. Μάλιστα, ο Κουμής πέτυχε και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Εθνικού.


Ο Κύπριος τεχνικός δείχνει με αυτόν τον τρόπο ότι εμπιστεύεται όλους τους ποδοσφαιριστές του και παίρνει από κάθε έναν το καλύτερο για την ομάδα.


Στο μεταξύ, συνεχίζεται η προετοιμασία για τον αγώνα της Δευτέρας με την Πάφο. Ο Ηλίας Χαραλάμπους παρά την εντυπωσιακή πορεία της ομάδας του συνεχίζει να κρατά χαμηλούς τόνους. Ο Κύπριος τεχνικός μελέτησε πολύ την Πάφο και ετοιμάζει το πλάνο του για να κτυπήσει το έκτο συνεχόμενο τρίποντο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ