Άλλο Απόλλωνας, άλλο Ομόνοια

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 16.4.2021
Άλλο Απόλλωνας, άλλο Ομόνοια

Το ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια είχε παρατάξει όλους τους (διαθέσιμους) βασικούς του στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα το οποίο προηγήθηκε του πρώτου ημιτελικού με τον ΑΠΟΕΛ, δεν σημαίνει πως ο προπονητής της Ανόρθωσης θα πράξει το ίδιο και στο ντέρμπι του Σαββάτου με την Ομόνοια, που προηγείται του επαναληπτικού.


Ήταν άλλες οι συνθήκες του αγώνα με τους Λεμεσιανούς κι άλλες αυτού με την Ομόνοια.


Πιθανολογούμε πως ο Κετσπάγια θα δώσει αυτή τη φορά «ανάσες» σε δυο-τρεις από τους ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές του ώστε να τους έχει... φρέσκους στον μεγάλο αγώνα της Τετάρτης με τους γαλαζοκίτρινους.


Χωρίς αυτό να σημαίνει πως η Ανόρθωση δεν θα διεκδικήσει με «θέρμη» το τρίποντο κόντρα στο τριφύλλι αφού πέραν του γοήτρου, είναι κι αυτή η πρώτη νίκη στα πλέι οφ που ακόμη αγνοείται.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ