Από αουτσάιντερ... φαβορί!

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 16.4.2021
Από αουτσάιντερ... φαβορί!

Ιστορικό ρεκόρ αποτελεί για τον Εθνικό η πέμπτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. Θα πρέπει να ψάξει πάρα πολλά χρόνια πίσω κάποιος για να βρει ξανά πότε ο Εθνικός πέτυχε πέντε συνεχόμενες νίκες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα από το νούμερο ένα για να πέσει στη Β' Κατηγορία, να είναι αυτή τη στιγμή το μεγάλο φαβορί για να παραμείνει στην Α' Κατηγορία.


Ο Εθνικός απογειώθηκε πραγματοποιώντας πορεία πρωταθλητισμού. Κέρδισε και τα πέντε παιχνίδια στους αγώνες του β' γκρουπ και αυτό από μόνο του λέει πάρα πολλά. Η εντυπωσιακή πορεία του Εθνικού ξεκίνησε με την εντός έδρας νίκη επί της Δόξας, έπειτα ήταν το σπουδαίο διπλό επί της Νέας Σαλαμίνας, ακολούθησε η εντός έδρας νίκη επί της Ένωσης και στη συνέχεια άλλα δύο σπουδαία διπλά επί του Ερμή και της Καρμιώτισσας.

Παρά το ότι ο Εθνικός πραγματοποιεί εντυπωσιακή πορεία, ο Ηλίας Χαραλάμπους συνεχίζει να κρατά χαμηλούς τόνους. Στο μεταξύ, συνεχίζεται η προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα της Δευτέρας με την Πάφο. Επιστρέφουν οι Χουντόμπιακ και Ταρασόφς, ενώ αποτελεί ερωτηματικό ο Κ. Ηλία.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ