Τα κεφάλια μέσα και... δουλειά!

ΜΑΡΙΝΑ ΑΡΓΥΡΟΥ Δημοσιεύθηκε 14.4.2021
Τα κεφάλια μέσα και... δουλειά!

Με την επάνοδο στις νίκες (επί του Ολυμπιακού) ξεχάστηκε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η πρώτη ήττα της Ομόνοιας μετά από 4,5 μήνες (από τον Απόλλωνα). Μάλιστα οι πράσινοι κατάφεραν να ανοίξουν και πάλι τη διαφορά από τον τρίτο Απόλλωνα στους τρεις βαθμούς, ενώ διατηρήθηκε και το +1 από τη δεύτερη ΑΕΛ. Όμως, στο «Ηλίας Πούλλος» ξέρουν πολύ καλά πως τίποτα δεν έχει κριθεί και ότι για να μπορέσουν να πανηγυρίσουν τον τίτλο στο τέλος του Μάη θα πρέπει να φανούν συνεπείς και στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν.


Για την ώρα όμως το μυαλό έχει στραφεί αποκλειστικά στην Ανόρθωση, με την προετοιμασία να έχει ξεκινήσει. Τα κεφάλια μέσα λοιπόν και σκληρή δουλειά στο «τριφύλλι» προκειμένου να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για το παιχνίδι του Σαββάτου. Μπορεί η Ανόρθωση να έχει τεθεί εκτός διεκδίκησης του τίτλου και να μην διανύει γενικότερα την καλύτερή της περίοδο, εντούτοις παραμένει ένας επικίνδυνος αντίπαλος που θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει. Και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλύτερα ο Χένινγκ Μπεργκ με τους ποδοσφαιριστές του. Επίσης, το «Αντώνης Παπαδόπουλος» είναι μία πολύ δύσκολη έδρα και θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή για να μπορέσουν οι πράσινοι να φύγουν με το ζητούμενο, που είναι μόνο το τρίποντο.


Έχει και τις απουσίες...


Ο Νορβηγός τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει και τις απουσίες στο επερχόμενο ντέρμπι με την Ανόρθωση, αφού εκτός επιλογών του είναι οι τραυματίες Ασάντε και Κίκο, οι τιμωρημένοι Ντούρις (αυτή είναι η τελευταία αγωνιστική της ποινής του) και Χούμποτσαν, ενώ αμφίβολος είναι ο Λοΐζου που αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Για τον νεαρό Κύπριο άσο ο Μπεργκ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να ξεκαθαρίσει αν θα μπορεί να τον υπολογίζει. Από εκεί και πέρα ,μέσα από τις προπονήσεις που απομένουν ο Νορβηγός θα αποφασίσει και ποιο πλάνο θα ακολουθήσει.


Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως οι Παπουλής, Μποτεάκ και Τζιωνής, οι οποίοι έπαιξαν ως αλλαγή στο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό, είχαν πολύ καλή παρουσία και έδειξαν ότι είναι σε καλή κατάσταση, κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα τον Μπεργκ. Μάλιστα ο Μποτεάκ ψηφίστηκε και MVP του εν λόγω παιχνιδιού από τον κόσμο της Ομόνοιας.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ