Θετικός στον κορωνοϊό ο Ράμος

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 13.4.2021
Θετικός στον κορωνοϊό ο Ράμος

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε ότι ο Σέρχιο Ράμος διαγνώστηκε με κορωνοϊό.


Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός είναι έτσι κι αλλιώς εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω τραυματισμού.


Είναι ο δεύτερος παίκτης της «βασίλισσας» που βρίσκεται θετικός στον κορωνοϊό τις τελευταίες ημέρες μετά τον Ραφαέλ Βαράν, ο οποίος έχασε και το πρώτο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και το clasico κόντρα στη Μπαρτσελόνα.


Ο Ράμος ήταν παρών το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο» και παρακολούθησε την αναμέτρηση με τους Καταλανούς από την εξέδρα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ