Ο μοναδικός που δεν γλίτωσε...

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 11.4.2021
Ο μοναδικός που δεν γλίτωσε...

Ο Ασάντε ήταν ο πρώτος χρονικά από τους τρεις τραυματίες της Ομόνοιας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που έγινε αναγκαστική αλλαγή, ήταν αυτός που έδειξε πως αντιμετωπίζει το σοβαρότερο πρόβλημα κι είναι αυτός για τον οποίον όντως υπάρχουν φόβοι για σοβαρό τραυματισμό.


Επιβεβαιώθηκε κι από τον προπονητή των πρασίνων Χένινγκ Μπεργκ πως τα πράγματα με τον Γκανέζο δεν είναι καλά, την ώρα που ο Νορβηγός ανέφερε πως για τους Τσέποβιτς (το είχε πει κι ο ίδιος) και Λοΐζου, δεν φαίνεται να έχουν κάτι σοβαρό.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ