Με... άνεση για την έκπληξη

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 11.4.2021
Με... άνεση για την έκπληξη

Είναι αυτονόητο ότι η σκέψη και η προσοχή στον Ολυμπιακό είναι στο παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης στο Μακάρειο (19:30), όπου θα φιλοξενήσουν την ΑΕΛ στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα για την ημιτελική φάση του κυπέλλου.


Η δίψα των μαυροπρασίνων για να πετύχουν τη διάκριση φέτος είναι μεγάλη και από τη στιγμή που η ομάδα είναι αδιάφορη βαθμολογικά στο πρωτάθλημα είναι λογικό στις τάξεις της να σκέφτονται τη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση. Ωστόσο, όσο και αν είναι αδιάφορη, αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα δεν θα παλεύει τα παιχνίδια της.

Όπως έκανε λοιπόν με την Ανόρθωση πριν από λίγο καιρό παίρνοντας μεγάλη νίκη στα πλέι οφ, έτσι θα προσπαθήσει να πράξει και σήμερα στο ΓΣΠ (19:30) απέναντι στην Ομόνοια που καίγεται για τη νίκη. Χωρίς άγχος λοιπόν η ομάδα του Τσέντομιρ Γιανέφσκι θα προσπαθήσει να παίξει απλό ποδόσφαιρο και να δει στα μάτια τον αντίπαλο.

Ενδεχόμενη μάλιστα επιτυχία στο ΓΣΠ θα βελτιώσει περισσότερο το ηθικό των παικτών ενόψει του πρώτου αγώνα κυπέλλου. Ο Γιανέφσκι δεν θα έχει στη διάθεσή του σήμερα τους Σαντάνα, Μανρίκε, Μάντζη, Κα, Πεχλιβάνη και Σαμπίνια.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ