Οδηγός η... άμυνα γρανίτης

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 11.4.2021
Οδηγός η... άμυνα γρανίτης

Η άμυνα πρώτα και πάνω από όλα έφερε τις μεγάλες νίκες στον Εθνικό και έπειτα η επίθεση. Ο Ηλίας Χαραλάμπους έκτισε αυτή την εντυπωσιακή πορεία αρχίζοντας από την αμυντική γραμμή, παρά το ότι και η επίθεσή του σε αυτά τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια λειτούργησε πολύ καλά.


Ο Κύπριος τεχνικός βελτίωσε πάρα πολύ τις επιδόσεις της άμυνάς του, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Εθνικός να πάρει ισάριθμες νίκες και να πραγματοποιήσει πορεία πρωταθλητισμού. Συγκεκριμένα, στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια ο Εθνικός δέχθηκε μόνο δύο γκολ, το ένα από αυτά με πέναλτι, ενώ πέτυχε εφτά γκολ. Ο  Εθνικός δεν δέχθηκε γκολ στις νίκες επί της Ένωσης με 1-0 και επί της Σαλαμίνας εκτός έδρας με 0-2.

Ένα γκολ δέχθηκε στη νίκη επί της Δόξας με 2-1 στο 90΄ και στη νίκη επί του Ερμή με 1-2 με πέναλτι.  Στο μεταξύ, στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα, που είναι προγραμματισμένο για την επόμενη Τρίτη στο «Στέλιος Κυριακίδης» (19:00), θα υπάρχουν απουσίες. Εκτός λόγω καρτών είναι οι Ταρασόφς και Χουντόμπιακ, καθώς επίσης και οι Κ.Ηλία και Κονέ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ