Ο Ηλίας τον αναμόρφωσε

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 10.4.2021
Ο Ηλίας τον αναμόρφωσε

Ο Ηλίας Χαραλάμπους αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία τον αρχιτέκτονα των μεγάλων επιτυχιών του Εθνικού. Ο Ηλίας Χαραλάμπους, που ήταν ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής, στέλνει το μήνυμα ότι θα γίνει και μεγάλος προπονητής. Μπορεί το δείγμα να είναι μικρό αλλά με τη δουλειά του στον Εθνικό δείχνει ότι έχει όλα τα φόντα για να πετύχει σπουδαία πράγματα και ως προπονητής.


Αναμόρφωσε τον Εθνικό και κόντρα σε όλα τα προγνωστικά έβγαλε την ομάδα του από την καυτή ζώνη του υποβιβασμού. Ο προπονητής του Εθνικού κέρδισε τον σεβασμό και τις εντυπώσεις όχι μόνο στο Δασάκι αλλά και των αντιπάλων.

Ο Κύπριος τεχνικός από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε την ομάδα πίστεψε σε αυτήν. Πέρασε στην ομάδα τον αλληλοσεβασμό. Πίστεψε στους παίκτες και με αυτό τους κέρδισε. Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι το ότι «ένωσε» τα αποδυτήρια. Από εκεί και έπειτα όλα τα άλλα ήρθαν από μόνα τους.

Επίσης, δικαίωσε και τον πρόεδρο Κίκη Φιλίππου. Ο πρόεδρος δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος για την επιλογή του πριν από μερικούς μήνες να τον εμπιστευτεί.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ