Τα βλέμματα στη Μαδρίτη

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 6.4.2021
Τα βλέμματα στη Μαδρίτη

Στην προημιτελική φάση μπαίνει από σήμερα το Champions League. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις, με τα φώτα να είναι στραμμένα στη Μαδρίτη, εκεί όπου η Ρεάλ θα υποδεχθεί (22:00) τη Λίβερπουλ.


Μία μεγάλη μάχη, με τις δύο ομάδες να επιζητούν τη διάκριση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, καθώς σε Ισπανία και Αγγλία, όπως δείχνουν τα πράγματα, θα χάσουν τον... θρόνο τους, αν και η Ρεάλ πλέον ελπίζει μετά τις απανωτές γκέλες της Ατλέτικο. Μία αναμέτρηση πάντως που δεν χωράνε ασφαλείς προβλέψεις.


Την ίδια ώρα η Μάντσεστερ Σίτι είναι το λογικό φαβορί στο «ζευγάρι» με την Ντόρτμουντ. Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα είναι απαλλαγμένοι από το άγχος του πρωταθλήματος, ενώ από την πλευρά της, η Ντόρτμουντ παρουσιάζει έντονη αστάθεια στην απόδοσή της, με κυριότερο μειονέκτημα την κάκιστη αμυντική λειτουργία.


Οι πρώτοι προημιτελικοί ολοκληρώνονται αύριο με τους αγώνες Μπάγερν - Παρί και Πόρτο - Τσέλσι που θα αρχίσουν επίσης στις 22:00.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ