Πλέον ούτε καν τσακώνονται!

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 5.4.2021
Πλέον ούτε καν τσακώνονται!

Κάτι σαν... εμφύλιος πόλεμος γινόταν στα social media της Ανόρθωσης μετά από αποτυχημένα αποτελέσματα, στο πρόσφατο παρελθόν.


Κι αυτό γιατί οι μισοί έβαλλαν κατά του Τιμούρ Κετσπάγια ρίχνοντάς του την ευθύνη και τονίζοντας πως δεν... κάνει για την «Κυρία», ενώ οι άλλοι μισοί παρουσιάζονταν υπέρμαχοι του Γεωργιανού προπονητή, με αποτέλεσμα να προκαλούνται τσακωμοί που εμπεριείχαν μέχρι και βρισιές μεταξύ των Ανορθωσιατών.


Το τελευταίο διάστημα παρατηρήθηκε το πιο πάνω φαινόμενο να μειώνεται και οι «πολέμιοι» του Κετσπάγια να αυξάνονται, με τα υπέρ του σχόλια να γίνονται όλο και λιγότερα, ενώ μετά τη σημερινή (5/4) ήττα στο «ΑΕΚ Αρένα», φτάσαμε στο σημείο να υπάρχει... ομοφωνία.


Ούτε καν τσακώνονται, πλέον, οι Ανορθωσιάτες για τον Κετσπάγια... Μόνο αρνητικά -για τον προπονητή- σχόλια βρίσκει κανείς κάτω από την ανάρτηση της ομάδας στο facebook με το αποτέλεσμα του αγώνα, αφού οι υπερασπιστές του είτε δεν έχουν πλέον απαντήσεις, είτε μειώθηκαν δραματικά...

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ