Μαζεύουν οι τράπεζες...

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 3.4.2021
Μαζεύουν οι τράπεζες...

Στην αρχή ξεγελάστηκα και πίστεψα ότι μας έκαναν πρωταπριλιάτικο ψέμα οι τράπεζες. Δυστυχώς δεν ήταν. Από αυτό τον μήνα τα τραπεζικά μας ιδρύματα εισπράττουν προμήθεια επί των λογαριασμών που διατηρούμε.


Είτε είσαι ματσωμένος ποδοσφαιριστής, είτε άνεργος δημοσιογράφος που εισπράττεις επίδομα από το ταμείο ανεργίας, η τράπεζα κάθε μήνα, αρχίζοντας από τον Απρίλιο, εισπράττει προμήθεια. Αν τα συγκεντρώσεις όλα, μιλούμε για τεράστια ποσά κάθε μήνα. Κι ύστερα μας μιλούν για φιλανθρωπικό έργο και προσφορά. Όχι κύριοι, το φιλανθρωπικό έργο το κάνει ο απλός κοσμάκης, είτε έχει, είτε δεν έχει.

Και που να πάρει, τα μηνύματά σας ότι μας τα παίρνετε δεν είναι ανάγκη να μας τα στέλνετε στο κινητό στις 6 το πρωί! Κατά τα άλλα, Ζήτω η 1η Απριλίου 2021, των τραπεζών το μεγάλο φαγοπότι η αρχή...

ΜΑΦ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ