Τα πόδια στο έδαφος

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 3.4.2021
Τα πόδια στο έδαφος

Έκανε καλή αρχή η Εθνική Κύπρου και γέννησε ελπίδες για το μέλλον. Είναι νωρίς για να ζητάμε υπερβάσεις, αλλά φαίνεται πως χτίζεται κάτι καλό. Επιβάλλεται όμως να υπάρχει συνέχεια και… συνέπεια.


Πρέπει άπαντες στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να μην παρασυρθούν και τα πόδια να μείνουν στο έδαφος. Να μην δούμε σκηνικά του παρελθόντος. Γιατί και σε μια παλαιότερη νίκη επί της Σλοβενίας κάποιοι διεθνείς έσπευσαν να δώσουν «απαντήσεις» στην καλόπιστη κριτική και στη συνέχεια έμειναν εκτεθειμένοι.

Περασμένα ξεχασμένα όμως. Τώρα κοιτάμε το μέλλον και προσδοκούμε πολύ καλύτερες μέρες. Υλικό υπάρχει και αυτό φάνηκε στα παιχνίδια απέναντι σε  Σλοβακία, Κροατία και Σλοβενία, ενώ υπάρχει και μια τεχνική ηγεσία που ξέρει πού ήρθε.

Κρίστοφερ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ