Πρόλαβαν την ΚΟΠ οι Ουκρανοί

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 2.4.2021
Πρόλαβαν την ΚΟΠ οι Ουκρανοί

H KOΠ δεν έχει ανακοινώσει ακόμη το φιλικό που έχει προγραμματίσει με την Ουκρανία για τις 7/6, όμως οι αντίπαλοι το έκαναν.


Μάλιστα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία των Ουκρανών είχε ενημερώσει επισήμως μέσα από την ιστοσελίδα της για το φιλικό με την Κύπρο από το απόγευμα της Πέμπτης, λίγες μόνο ώρες μετά που η ΚΟΠ ενημέρωσε πως η εθνική μας θα παίξει στις 4/6 με Ουγγαρία και στις 7/6 «με αντίπαλο ο οποίος θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο».


Το φιλικό με την Κύπρο θα αποτελέσει για την ομάδα του Αντρέι Σεφτσένκο την τελική της πρόβα ενόψει του Euro που θα αρχίσει έξι μέρες αργότερα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ