Πλήγμα η απουσία του Πανός

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 2.4.2021
Πλήγμα η απουσία του Πανός

Μεγάλο πλήγμα αποτελεί για την Ένωση ο σοβαρός τραυματισμός του Μίκαελ Πανός. Η απουσία του είναι πολύ σημαντική και αυτό φάνηκε και στον αγώνα με την Καρμιώτισσα όπου δεν αγωνίστηκε λόγω καρτών, αλλά και στον αγώνα με τον Εθνικό. Ο Γάλλος μέσος, που αποκτήθηκε τον Γενάρη, αγωνίστηκε σε λίγα παιχνίδια και έδειξε την αξία του.


Στα δύο παιχνίδια με τον Ερμή, στο ένα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και στο άλλο ο μεγάλος άτυχος. Είναι δύο σημαδιακά παιχνίδια για τον Μίκαελ Πανός που θα μείνουν χαραγμένα στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Θυμίζουμε ότι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στον εντός έδρας αγώνα με τον Ερμή πέτυχε εκείνη την γκολάρα που χάρισε τους 3 βαθμούς στην Ένωση. Ωστόσο, στάθηκε πολύ άτυχος, αφού τραυματίστηκε στον εντός έδρας αγώνα με τον Ερμή για τα πλέι άουτ με ρήξη χιαστών και η σεζόν τέλειωσε πρόωρα για αυτόν.


Ο Πανός βρίσκεται στην πατρίδα του όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση τις προηγούμενες ημέρες. Θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την επόμενη σεζόν και θα διαφανεί κατά πόσο θα συνεχίσει να είναι παίκτης της Πάφου ή εάν θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ