Τώρα θα ανάψουν τα φώτα;

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 28.2.2021
Τώρα θα ανάψουν τα φώτα;

Ο Τιμούρ Κετσπάγια το απόγευμα της Τετάρτης είπε για άλλη μια φορά τα αυτονόητα για τις εγκαταστάσεις των κυπριακών γηπέδων, με αφορμή τoν ελλιπή φωτισμό στο «Στέλιος Κυριακίδης». Και ποιος να του βρει άδικο; «Παίζαμε ένα ημίχρονο στο σκοτάδι», είπε, και όλοι σοκαρίστηκαν.


Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Αντρέας Μιχαηλίδης, έσπευσε να… σβήσει τη φωτιά την Πέμπτη το πρωί, όταν είπε πως «μίλησα ήδη με την προϊσταμένη του γηπέδου, δεν γνωρίζαμε ότι είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα».


Ότι, τι; Ότι νυχτώνει και μπορούν οι παίκτες να παίξουν με έναν προβολέα; Ή απλά έγινε το γνωστό «κρύψε να περάσουμε, ποιος θα πει κάτι;». Και επειδή βρισκόμαστε στην Κύπρο, μάλλον έγινε το δεύτερο. Για να δούμε αν λύθηκε το πρόβλημα. Τα…φώτα στο γήπεδο της Πάφου τη Δευτέρα στις 16:30 (απλά για να ξέρετε, στις 17:30 περίπου… σουρουπώνει).

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ