«Ολυμπιακέ… ήρθε η ώρα σου!»

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 28.2.2021
«Ολυμπιακέ… ήρθε η ώρα σου!»

Στην πορεία που την έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η Ομόνοια δεν κέρδισε μονάχα μία ομάδα. Τον Ολυμπιακό. Γι’ αυτό στους πράσινους λένε «ώς εδώ, Ολυμπιακέ… ήρθε η ώρα σου» και αισιοδοξούν σήμερα (16:00) να προσθέσουν και τον συμπολίτη στη λίστα με τις ομάδες που νίκησαν.


Στα δύο παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων στην πρώτη φάση ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 στο Μακάρειο, ενώ στην αναμέτρηση του ΓΣΠ έφεραν ισοπαλία 1-1. Οι μαυροπράσινοι έδειξαν, τόσο σε αυτούς τους αγώνες όσο και στην υπόλοιπη σεζόν, ότι είναι δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος και για να πετύχει η Ομόνοια τον στόχο της θα πρέπει να μοχθήσει περισσότερο.


Μπορεί βαθμολογικά ο Ολυμπιακός να μην διεκδικεί κάτι, όμως δεν παύει να είναι ένα παιχνίδι που κρύβει παγίδες. Αυτό επεσήμανε και στις δηλώσεις του ο Χένινγκ Μπεργκ, απαντώντας στο ερώτημα αν θα παίξει ρόλο το ότι ο Ολυμπιακός δεν θα έχει άγχος αφού δεν διεκδικεί τίτλο ή ευρωπαϊκό εισιτήριο. «Όχι, σίγουρα όχι! Θεωρώ ότι είναι πολύ χαρούμενοι που βρίσκονται στην εξάδα. Πιστεύω ότι τους αρέσει η πρόκληση να ανταγωνίζονται τις ομάδες που βρίσκονται στην εξάδα. Θέλουν να δείξουν ότι βελτιώνονται, ότι μπορούν να γίνουν καλύτεροι και το ιδανικό γι’ αυτούς είναι στο μέλλον να βρίσκονται εκεί πιο συχνά», ανέφερε.


Εξάλλου η προχθεσινή νίκη της ΑΕΛ επί της ΑΕΚ καθιστά ακόμη επιβεβλημένο το διπλό για την Ομόνοια ώστε να βρεθεί ξανά στην κορυφή. Οι πράσινοι μπήκαν ως πρώτοι στα πλέι οφ και θέλουν να παραμείνουν εκεί μέχρι το τέλος. Δεν είναι κρυφό ότι ονειρεύονται την επιστροφή στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου (σ.σ. οι πράσινοι πανηγύρισαν το τελευταίο τους πρωτάθλημα το 2010) και σήμερα καλούνται να κάνουν το πρώτο βήμα για υλοποίηση του στόχου.


}Ευχάριστα και αυτοπεποίθηση


Στα ευχάριστα για την ετοιμασία του πλάνου για αντιμετώπιση του Ολυμπιακού είναι ότι ο Χένινγκ Μπεργκ έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Ο 51χρονος προπονητής σχολιάζοντας την καλή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του, που παραμένει αήττητη για 16 σερί παιχνίδια, είπε: «Ναι, βρισκόμαστε σε μια καλή θέση. Είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε αυτοπεποίθηση, να δουλεύουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ