Αποβολή απ' το 9' μέσω VAR

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 27.2.2021
Αποβολή απ

Με δέκα παίκτες από το 9ο μόλις λεπτό έμεινε η Νέα Σαλαμίνα στον εντός έδρας αγώνα της με την Ένωση για την πρεμιέρα του β' γκρουπ των πλέι οφ.


Ο παίκτης που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα ήταν ο Βαρέλα, για πολύ σκληρό φάουλ στον Θεοδώρου.


Σημειώνεται πως ο διαιτητής Βασίλης Δημητρίου αρχικά δεν έδωσε κάρτα όμως ο VAR Τιμόθεος Χριστοφή έκρινε πως έκανε λάθος με αποτέλεσμα να τον καλέσει να δει τη φάση στο μόνιτορ.


Αφότου ο ρεφ εξέτασε το φάουλ του Βαρέλα στο on-field review πήρε τη σωστή απόφαση και του έδειξε την κόκκινη κάρτα.

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ