Κομβική μάχη στο Μακάρειο

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 27.2.2021
Κομβική μάχη στο Μακάρειο

Ιδανικά θέλουν να μπουν στα πλέι οφ Δόξα και Ερμής αλλά αυτό δεν μπορεί να ισχύσει και για τις δύο ομάδες. Συγκρούονται σήμερα στο Μακάρειο (18:30) και επιδίωξή τους είναι η νίκη, για διαφορετικό λόγο.


Η προσφυγική ομάδα για να μην μπει σε έγνοιες όσον αφορά τον υποβιβασμό αφού με 30 βαθμούς δεν μπορεί να νιώθει άνετη και οι «φτεροπόδαροι» για να αναπτερώσουν τις ελπίδες τους, αφού με 24 βαθμούς για την ώρα βρίσκονται σε δύσκολη θέση.


Στην πρόσφατή τους συνάντηση στο «Αμμόχωστος» η ομάδα της Αραδίππου επικράτησε με 2-1 στις καθυστερήσεις ενώ στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0. Είναι πάντως μια αμφίρροπη αναμέτρηση και δεν μπορεί να γίνει καμία πρόβλεψη.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ