«Δίπλασε» και... νοκ-άουτ

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 26.2.2021
«Δίπλασε» και... νοκ-άουτ

Νέο πρόβλημα με τον Έουλερ προέκυψε στην ΑΕΛ, με τον αριστερό μπακ της ομάδας της Λεμεσού να μένει εκτός αποστολής για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.


Δυστυχώς για τον Βραζιλιάνο και την ομάδα του, οι γαλαζοκίτρινοι έχουν πλέον συνηθίσει να είναι τραυματίας και είναι ενδεικτικό ότι μέχρι στιγμής έχει παίξει σε μόλις δέκα (!) από τους 26 (και πλέον 27) αγώνες πρωταθλήματος.


Μέχρι πρόσφατα μάλιστα ο Έουλερ μετρούσε πέντε εμφανίσεις, αλλά μέσα στον Φεβρουάριο κατέγραψε πέντε σερί συμμετοχές με αποτέλεσμα να τις... διπλάσει.


Στην ΑΕΛ εύχονται το πρόβλημα που αντιμετωπίζει να μην είναι σοβαρό και ο Έουλερ να τεθεί στη διάθεση του Κέρκεζ για τον αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης με τη Νέα Σαλαμίνα (3/3) και το λεμεσιανό ντέρμπι που θα ακολουθήσει για το πρωτάθλημα (8/3).


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ