Το πιστεύει πολύ ο Φερέρ

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 24.2.2021
Το πιστεύει πολύ ο Φερέρ

Ο Κάρλος Φερέρ πιστεύει στην ομάδα του και είναι αισιόδοξος ότι θα καταφέρει να κρατήσει την Ένωση στην Α' Κατηγορία.


Η δήλωση του Ισπανού τεχνικού τα λέει όλα: «Εάν δεν πίστευα ότι θα κρατήσω την ομάδα στην κατηγορία, δεν θα ήμουν εδώ και θα πήγαινα στην Ισπανία. Υπάρχουν ακόμη δεκατέσσερα παιχνίδια. Ακόμη ένα πρωτάθλημα. Τώρα είναι το δικό μας πρωτάθλημα. Θα τα δώσουμε όλα. Πιστεύω στην ομάδα μου, πιστεύω στους παίκτες μου και θα τα καταφέρουμε».


Μάλιστα, ο κόουτς των βυσσινί αυτήν του την πίστη τη μετέφερε και στους παίκτες του. Ο Ισπανός τεχνικός επιδιώκει να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του ενόψει της δύσκολης συνέχειας.


Το ζητούμενο για την ομάδα του Παραλιμνίου είναι να επιστρέψει αμέσως στα θετικά αποτελέσματα για να καλύψει το χαμένο έδαφος αφού προέρχεται από συνεχόμενες ήττες. Πρώτο εμπόδιο στην πρεμιέρα των πλέι οφ είναι η Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος».

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ