«Καυτό» 2021 και... φαβορί

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 22.2.2021
«Καυτό» 2021 και... φαβορί

Άλλα δύο γκολ πέτυχε ο Όνι Βαλακάρι, στον αγώνα με τον Ερμή, φτάνοντας τα 12 στο πρωτάθλημα.


Ο Φινλανδός άσος της Πάφου κάνει τρομερό 2021 σε ό,τι αφορά το σκοράρισμα καθώς σε ενάμιση μήνα (από τις 7/1) πέτυχε επτά γκολ, ισοβαθμώντας πλέον με τους Κβιλιτάια, Σαντίκ και Πίττα στη δεύτερη θέση, μόλις ένα τέρμα πίσω από τον πρωτοπόρο Ντιγκινί.


Με τον Βαλακάρι λοιπόν ανεβασμένο, μπορεί δικαιολογημένα να χαρακτηριστεί ως ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για τον τίτλου του πρώτου σκόρερ, ειδικά από τη στιγμή που η Πάφος θα αγωνιστεί στο β' γκρουπ και θα δώσει μάλιστα τέσσερα περισσότερα παιχνίδια από τις ομάδες των Ντιγκινί, Πίττα, Κβιλιτάια.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ