Ανακούφιση και στο μέλλον

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 20.2.2021
Ανακούφιση και στο μέλλον

Πέραν των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ είναι το συνολικό ποσό που μοιράστηκε στα σωματεία μέλη της ΚΟΠ, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Ομοσπονδίας.


Είναι μία κίνηση που ανακουφίζει τα σωματεία όλων των κατηγοριών, το γυναικείο και το φούτσαλ, που υπέστησαν μεγάλη ζημιά από την πανδημία. Το θέμα είναι αυτή η στήριξη να μην είναι τωρινή αλλά να συνεχιστεί μέσα από ένα μακροχρόνιο πλάνο και με όρους. Όχι πως δεν προσφέρει η Ομοσπονδία. Αλλά είναι πολύ περισσότερα τα χρήματα που απαιτούνται για να κρατηθεί όρθιο ένα σωματείο ή ένας σύλλογος.

Ειδικά αυτά που δεν είναι στα αστικά κέντρα και τα έξοδά τους πολλαπλασιάζονται λόγω της απόστασης. Όπως και να έχουν τα πράγματα, κάθε βοήθεια είναι σημαντική και τα σωματεία θα πρέπει να είναι και λίγο πιο συνετά στις δαπάνες τους για να μπορούν ν' ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους.

Κρίστοφερ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ