Δεν ξέχασαν τον Πετράκη!

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 19.2.2021
Δεν ξέχασαν τον Πετράκη!

Δεν ξέχασαν στον Ολυμπιακό τη συμβολή του Γιάννη Πετράκη στον οποίον -η αλήθεια να λέγεται- αναλογεί σημαντικό μερίδιο της ιστορικής επιτυχίας.


Μετά την εξασφάλιση θέσης στο πρώτο γκρουπ των πλέι οφ για πρώτη φορά, οι μαυροπράσινοι θυμήθηκαν τον πρώην τους προπονητή και νυν τεχνικό του Απόλλωνα.


Ο τεχνικός διευθυντής Κώστας Σεραφείμ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Χωρίς τον προγραμματισμό του καλοκαιριού με τον κ. Πετράκη και τον κ. Τορναρίτη πιθανόν τίποτα να μην πήγαινε σωστά αν γινόταν λάθος, θεωρώ πως η επιτυχία ανήκει σε όλους».


Παράληλλα, μιλώντας πιο γενικά, ο προπονητής Τσέντομιρ Γιανέφσκι είπε: «Εννοείται πως η χρονιά δεν ξεκίνησε σήμερα αλλά από τον Αύγουστο, βοήθησαν οι προηγούμενοι προπονητές για να πάρουμε τους βαθμούς και να βρεθούμε εκεί που είμαστε σήμερα».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ