Δυστυχώς... συνήθισαν

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 18.2.2021
Δυστυχώς... συνήθισαν

Μια απ' τα ίδια στον ΑΠΟΕΛ με τον Γιώργο Εφραίμ.


Ο έμπειρος εξτρέμ των γαλαζοκιτρίνων κατάφερε να μείνει φέτος υγιής για σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα, μονιμοποιήθηκε στην ενδεκάδα της ομάδας του κι άρχισε να βρίσκει τον καλό του εαυτό, όμως η ατυχία του κτύπησε και πάλι την πόρτα και μάλιστα είναι πιθανόν να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.


Δυστυχώς στον ΑΠΟΕΛ είναι συνηθισμένοι να χάνουν τον Εφραίμ με τραυματισμό και αυτό που εύχονται τώρα είναι τα πράγματα να μην γίνουν χειρότερα και να αποφευχθεί το χειρουργείο, για να μην λείψει για μεγαλύτερο διάστημα...

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ