Αναγκασμένοι να το παλέψουν

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 16.2.2021
Αναγκασμένοι να το παλέψουν

Η Ένωση φιλοξενεί σήμερα την Ανόρθωση με μοναδικό στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Παραλιμνίου είναι το αουτσάιντερ στο παιχνίδι, ενώ έχει και μία αρνητική παράδοση με την Ανόρθωση αφού έχει να την κερδίσει στο «Τάσος Μάρκου» από τον Φεβρουάριο του 2014.


Με αυτά τα δεδομένα οι βυσσινί, οι οποίοι  προέρχονται από ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από την Πάφο με 2-1 στο «Στέλιος Κυριακίδης», έχουν ναι μεν ένα μεγάλο εμπόδιο μπροστά τους το οποίο όμως καλούνται να ξεπεράσουν και να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα, αφού είναι σε δύσκολη βαθμολογική θέση και θέλουν άμεσα βαθμούς. Συγκεκριμένα, η Ένωση βρίσκεται στην 11η θέση με 24 βαθμούς, όσους και ο Ερμής, ενώ στη 10η θέση βρίσκεται η Νέα Σαλαμίνα με 26 βαθμούς.

Ως εκ τούτου στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα για να μπει με τις καλύτερες προϋποθέσεις στα πλέι άουτ, εκεί όπου θα ξεκαθαρίσει ποιες τέσσερις ομάδες θα υποβιβαστούν στη Β' Κατηγορία. Να σημειωθεί πως στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια η Ένωση μέτρησε τρεις ήττες, από Ομόνοια 1-0, Δόξα 1-0 και Πάφο 2-1, ενώ κέρδισε τον Ερμή με 1-0. Ένας απολογισμός που έβαλε σε πολύ δύσκολη θέση τους βυσσινί.

Μπορεί λοιπόν στα χαρτιά η Ένωση να είναι το αουτσάιντερ, αλλά δεν έχει άλλη επιλογή από το κτυπήσει το παιχνίδι. Ο Κάρλος Φερέρ προετοίμασε την ομάδα του με στόχο να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα. Ο Ισπανός τεχνικός θα προβεί σε αλλαγές στην ενδεκάδα. Εκτός είναι οι Μπάλαζιτς, Κοσμάς και Ενγκό λόγω καρτών, ενώ θα επανέλθουν στο πλάνο οι Πανός και Κυριάκου, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους.

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ