Θα ξαναπαίξει στην Ομόνοια;

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 13.2.2021
Θα ξαναπαίξει στην Ομόνοια;

Οι εκτιμήσεις επιβεβαιώθηκαν και ο Χένινγκ Μπεργκ επέλεξε τον Τόμας Χούμποτσαν στη θέση του τιμωρημένου Σέχου για το δεξί άκρο της άμυνας, στον αγώνα με τον Ερμή.


Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Χάρης Μαυρίας να μένει για άλλη μια φορά στην απ' έξω (στον πάγκο) και είναι εύλογο το ερώτημα αν ο Ελλαδίτης θα αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της Ομόνοιας.


Είναι φανερό εδώ και καιρό πως ο Νορβηγός κόουτς δεν έχει στις προτιμήσεις του τον περσινό βασικό δεξιό μπακ του και η λογική λέει πως μόνο αν οι Σέχου και Χούμποτσαν απουσιάζουν ταυτόχρονα, θα υπάρχουν πιθανότητες να τον δούμε ξανά με το τριφύλλι, τουλάχιστον στην αρχική ενδεκάδα.


Σημειώνεται πως ο Μαυρίας έχει να αγωνιστεί εδώ και 3,5 μήνες και συγκεκριμένα από την 1η Νοεμβρίου, όταν κόντρα στον Ολυμπιακό κατέγραψε τότε την έκτη (και τελευταία μέχρι σήμερα) συμμετοχή του στο πρωτάθλημα (έπαιξε και στις 26/11 με τη Γρανάδα).

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ