Οκριασβίλι και ποιος;

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 13.2.2021
Οκριασβίλι και ποιος;

Με τον Ελουντού εκτός και τον Καλτσά αμφίβολο, το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι στον αγώνα της Τρίτης με την Ένωση η Ανόρθωση να έχει νέα... «φτερά».


Και είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο ο Οκριασβίλι να βρεθεί στο ένα από τα δύο, καταγράφοντας την πρώτη του συμμετοχή ως βασικός μετά από τρεις μήνες και κάτι.


Ο Γεωργιανός έπαιξε στα ντέρμπι με ΑΕΚ και ΑΕΛ ως αλλαγή, παίρνοντας μάλιστα 36' σε αυτό με τους γαλαζοκίτρινους και, σε συνάρτηση με τις απουσίες, φαίνεται πως αυτή τη φορά θα βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα.


Χριστοφή και Μίχα είναι οι επιλογές για το άλλο άκρο, με τον Αμπαρτζουμιάν να έχει επίσης κάποιες πιθανότητες (νοουμένου πάντα πως δεν θα προλάβει ο Καλτσάς).

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ