Την Πέμπτη το ΠΑΣ-Παναθηναϊκός

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 13.2.2021
Την Πέμπτη το ΠΑΣ-Παναθηναϊκός




Την περασμένη Πέμπτη (11/02) ο αγώνας μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Παναθηναϊκού για το Κύπελλο Ελλάδος δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς ο διαιτητής Ιωάννης Παπαδόπουλος έκρινε πως λόγω της βροχής των προηγούμενων ημερών, ο αγωνιστικός χώρος ήταν ακατάλληλος και θα έθετε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.









Το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων δεν μπορούσε να διεξαχθεί την επόμενη μέρα (Παρασκευή 12/02) και την ίδια ώρα, όπως προβλέπει ο κανονισμός καθώς δεν υπήρχαν εν συνεχεία δυο πλήρεις ημέρες μέχρι το ντέρμπι της Κυριακής (14/2) κι έτσι η ΕΠΟ όρισε τον αγώνα στις 18 Φεβρουαρίου στις 15:00.


Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:


«Με απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, ο αναβληθείς αγώνας της 1ης αγωνιστικής της 7ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2020-21 ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα - ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θα διεξαχθεί την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021, στις 15.00, στο Ε. Σ. Ι. "Οι Ζωσιμάδες».





Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ